Hertenbiefstuk met meiknolletjes en groene pepers

Hertenbiefstuk met meiknolletjes en groene pepers

Hertenbiefstuk met meiknolletjes en groene pepers

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

600 gr hertenbiefstuk
300 gr meiknolletjes
8 peperkorrels
1/2 dl witte wijn
50 gr roomboter
1 eetlepel cognac
2 dl wildjus
50 gr roomboter
peper, zout

Bereiden

Snijd de meiknolletjes in stukken en zet ze aan met wat roomboter.
Bak de hertenbiefstukjes tot ze gaar zijn, haal ze uit de pan en zet ze
warm weg.
Gooi het vet weg en flambeer in de pan de peperkorrels met de cognac.
Blus dit met de witte wijn.
Voeg vervolgens de wildjus en de gebakken meiknolletjes toe.
Kook dit door en maak de saus af met koude roomboter, peper en zout.
Schik de hertenbiefstuk op een bord en schenk de saus erover.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus