Hazenpeper 3 Brabantse

Hazenpeper 3 Brabantse

Hazenpeper 3 Brabantse

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 kg hazenpoulet
200 g mager rookspek
25 g bloem
2 el olijfolie
8 dl donker bier
2 uien
2 teentjes knoflook
1 laurierblad
1 mespunt tijm
100 gr rauwe zilveruitjes
10 gr bruine suiker
zout, peper

Bereiden




  • Snijd de uien, knoflook en het spek klein.
  • Bak de haas in hete olie aan in een ruime braadslee totdat alles mooi bruin is.
  • Voeg het spek, uien, knoflook, tijm en laurier toe.
  • Bak dit nog enige minuten mee totdat de uien wat zacht zijn geworden.
  • Strooi de bloem erover en bak het even mee.
  • Afblussen met het bier.
  • De uitjes en bruine suiker toevoegen.
  • Op smaak brengen.
  • Afgedekt op zacht vuur gaar laten worden.
    Bron/inzender:

  • Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    KokenKoken

    Toprecepten

    Basisrecept pannenkoeken
    Mediterrane krieltjes
    Bladerdeeg met pesto en kaas
    Mexicaanse burrito met kip
    Courgettesoep
    Luxe salade met garnalenspiesjes
    Verse pastasaus uit de blender
    Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
    Worteltjes met romige dillesaus