Eendenborstfilet met mango en paprika (wok)

Eendenborstfilet met mango en paprika (wok)

Eendenborstfilet met mango en paprika (wok)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 uien
1 groene paprika
1 mango
1 pers sinaasappel
1 tl tijm
1 el gembersiroop
400 g eendenborstfilet
1 tl gemberpoeder
2 el olie
p&z

Bereiden


  • Pel de uien en snijd ze elk in 8 partjes.

  • Maak de paprika schoon en snijd hem in niet te kleine stukjes.

  • Snijd de mango in plakken van de pit.

  • Schil de plakken en snijd ze elk in 3 stukken.

  • Pers de sinaasappel uit en roer de tijm en gembersiroop door het sap.

  • Snijd de eendenborstfilets in dunne plakjes en bestrooi ze met zout en gemberpoeder.

  • Verhit de wok op hoog vuur.
    Voeg de olie toe.

  • Bak de eendeborstfiletplakjes al omscheppend in ca. 3 minuten bruin.

  • Neem ze uit de pan.

  • Bak de uipartjes, paprika en mango al omscheppend in ca. 2 minuten knappend gaar.

  • Schep de eendenborstplakjes en het sinaasappelsap erdoor.

  • Verwarm het gerecht op hoog vuur tot het vocht verdampt is.

  • 13.Breng op smaak met zout en peper.

  • Lekker met mihoen.
    Bron/inzender:

  • Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    KokenKoken

    Toprecepten

    Basisrecept pannenkoeken
    Mediterrane krieltjes
    Bladerdeeg met pesto en kaas
    Mexicaanse burrito met kip
    Courgettesoep
    Luxe salade met garnalenspiesjes
    Verse pastasaus uit de blender
    Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
    Worteltjes met romige dillesaus