Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Carpaccio van ossehaas (Italiaans basisrecept)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

200 gr dunne plakjes ossenhaas
Zout & peper
Ruccola
Olijfolie
Pijnboompitten
Parmezaanse kaas (Bij voorkeur geschaafde dunne plakjes/stukjes. Vers geraspte voldoet eventueel ook.)

Bereiden

Rooster de pijnboompitten kort in een pan zonder boter zodat ze wat bruinig worden. Haal ze daarna uit de pan en laat ze afkoelen op een bord. Verdeel de plakjes ossenhaas over 4 platte borden en breng het op smaak met peper(pepermolen) en zout. Verdeel de ruccola over de borden en besprenkel het geheel met olijfolie. Voeg als laatste, vlak voor het serveren, de parmezaanse kaas toe en de pijnboompitten.

Reacties

Joyce van der Wijnga (19-12-2008 13:25):
Echt Italiaans recept. Weinig ingredienten maar zeer smakelijk. En makkelijk te maken!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Pastechi
Caprese salade met tonijn
Witlofsalade met appel
Frisse vruchtensalade
Mousse van garnalen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes