Aantal personen: 4
1 grote prei in dunne ringen
500 gr kabeljauwfilet
zout, versgemalen peper
2 theelepels tijm
1 courgette in blokjes
125 gr peultjes
2 dl bouillon
1 dl droge witte wijn
Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg de prei op de bodem van een ingevette ovenschaal en
verdeel hier de kabeljauwfilet over.
Bestrooi de vis met zout, peper en 1 theelepel tijm.
Verdeel de courgette en de peultjes over de vis en bestrooi de
groenten met 1 theelepel tijm.
Schenk er de bouillon en de witte wijn over, dek de schotel af
met aluminiumfolie en stoof het gerecht in het midden van de
oven in ± 40 minuten gaar.
Met 1 gepofte aardappel per persoon erbij heeft u een complete
maaltijd.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |