Aantal personen: 4
4 forellen
zout
citroensap
2 plakken gekookte kip
2 plakken ham
1 kleine ui
8 ontpitte olijven
100 gr gehakte geroosterde amandelen
1 rode peper uit blik
boter
witte peper
Was de forellen en snijd ze open, haal de ingewanden eruit en
besprenkel ze van binnen en van buiten met citroensap en
zout.
Maal het kippenvlees samen met de ham en de ui.
Hak de olijven en de rode peper fijn en meng ze door het
vleesmengsel.
Voeg de amandelen, peper en zout toe en vul de forellen met
het mengsel. Bind de vissen met touw op, leg op iedere vis een
klontje boter en pak ze in beboterde folie in.
Leg ze op een bakplaat en bak ze 40 minuten in een op
180°C voorverwarmde oven.
Dien ze heet op, met het kookvocht erover gelepeld.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |