Aantal personen: 4
4 tilapiafilets
1 eetlepel zwarte peperkorrels
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel boter
zout
2 gesnipperde sjalotjes
1 theelepel mosterd
1 eetlepel rode peperkorrels
3 eetlepels droge sherry
2 eetlepels cognac
1 bekertje crème fraîche
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Kneus de zwarte peperkorrels.
Bestrijk de tilapiafilets met de olie.
Wentel de filets door de gekneusde peper en bestrooi ze met
wat zout.
Grilleer ze in 5 minuten aan beide kanten goudbruin.
Smelt intussen de boter in een steelpan en smoor de
sjalotten.
Voeg dan de mosterd, de sherry, de cognac en de rode peper
toe, laat dit even doorkoken en voeg dan de crème
fraîche toe.
Serveer met gebakken aardappelen.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |