Aantal personen:
Bereidingstijd:
8 scholfilets
1 dl melk
bloem
50 gr boter
50 gr geraspte kaas
Half glas droge witte wijn
1 eetl gehakte peterselie
1 eetl fijngesneden prei
1 eetl gehakte sjalot of ui
zout en peper
Kruid de scholfilets met zout en peper, haal ze door de melk en door de bloem. En bak ze voorzichtig goudbruin in de boter. Doe de scholfilets over in een licht beboterde vuurvaste schaal. Bedek ze met een laagje geraspte kaas en giet de witte wijn erover heen. Meng nog wat geraspte kaas met de peterselie, ui en prei en strooi dit over de vis. Zet dit in een voorverwarmde oven van 190 graden tot er een mooi goudbruin korstje op komt.
Tip: Wat zeer fijn gesneden frietjes en een komkommer salade smaken er heerlijk bij.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |