Noorse zalm Nuehng Ma-nao (4 porties)

Noorse zalm Nuehng Ma-nao (4 porties)

Noorse zalm Nuehng Ma-nao (4 porties)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

400 g Noorse zalmfilets
6 teentjes gestoomde knoflook
2 el fijngehakte knoflook
1 el fijngehakte lente-uitjes
1 kleine Spaanse peper
2 el vissaus
1 el (palm)suiker
2 el limoensap
2 limoenen

Bereiden


  1. Zalm in dunne plakjes snijden.
  2. Zalm oprollen tot een roosvorm en vastzetten met een prikker.
  3. 3-4 minuten pocheren in water met limoensap.
  4. Zalm op warm bord leggen en garnerene met gestoomde teentjes knoflook en limoenschijfjes.
  5. De gehakte knoflook vermengen met de in plakjes gesneden pepers.
  6. Op smaak brengen met vissaus, limoensap en (palm)suiker.
  7. Dressing over de lauwwarme zalmrozen schenken.

Bron: Exportorganisatie voor Noorse vis Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes