Noorse zalm ‘San Jeok’ (4 porties)

Noorse zalm ‘San Jeok’ (4 porties)

Noorse zalm ‘San Jeok’ (4 porties)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

200 g verse Noorse zalm
6 groene paprika‘s
6 champignons
spiesen
Saus
2 el sojasaus
1 tl suiker
1 el kookwijn
1 el uiensap
1 el gehakte lente-uitjes
1/2 el. fijngehakte knoflook
1 tl. sesamzout
1 tl. sesamolie
peper

Bereiden


  1. De Noorse zalm, groene paprika‘s en champignons in 6 cm lange stukjes van 1x1 cm snijden en aan een spies rijgen.
  2. De resterende ingrediënten vermengen tot een saus en over de spiesen strijken.
  3. De olie in een koekenpan verwarmen en de spiesen sauteren.

Bron: Exportorganisatie voor Noorse vis Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes