Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Mosselhachee

Aantal personen: 4

Ingrediënten

100 gr boter
4 uien
600 gr gekookte mosselen
3 dl visbouillon
2 eetlepels azijn
1 laurierblaadje
2 kruidnagels
zout, peper
1/2 eetlepel maïzena

Bereiden

Snijd de uien in ringen.
Verhit de boter en fruit de ui hierin ± 7 minuten.
Bak de mosselen kort mee.
Doe de bouillon, de azijn, het laurierblad en de kruidnagels
erbij en laat ± 30 minuten zacht koken.
Verwijder de laurier en de kruidnagels en bind de hachee met
de aangelengde maïzena.
Lekker met rijst en rode kool met appeltjes.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

adrie (13-09-2014 11:57):
zeer lekker en makkelijk te bereiden

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gestoomde tongfilets met champignons en garnalen
Gambas al ajillo(gamba's met knoflook) I
Kruidenomeletjes gevuld met mosselragoût
Noorse zalm Thord Kra-tiem Phrik Thai (4 porties)
Tilapia met mango en sugar snaps

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes