Aantal personen: 4
100 gr boter
4 uien
600 gr gekookte mosselen
3 dl visbouillon
2 eetlepels azijn
1 laurierblaadje
2 kruidnagels
zout, peper
1/2 eetlepel maïzena
Snijd de uien in ringen.
Verhit de boter en fruit de ui hierin ± 7 minuten.
Bak de mosselen kort mee.
Doe de bouillon, de azijn, het laurierblad en de kruidnagels
erbij en laat ± 30 minuten zacht koken.
Verwijder de laurier en de kruidnagels en bind de hachee met
de aangelengde maïzena.
Lekker met rijst en rode kool met appeltjes.
Bron/inzender: Astrid
adrie (13-09-2014 11:57):
zeer lekker en makkelijk te bereiden
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |