Kabeljauwschotel met kruidig korstje

Kabeljauwschotel met kruidig korstje

Kabeljauwschotel met kruidig korstje

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

300 gr kabeljauwfilet in blokjes
1 theelepel cajunkruiden
1/2 blikje kidneybeans (inh. 400 gr), uitgelekt
1/2 blikje maïs (inh. 150 gr), uitgelekt
1 geschilde appel in blokjes
2 eetlepels boter
2 eetlepels paneermeel
zout, peper
een ingevette ovenschaal

Bereiden

Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Bestrooi de vis met 1/2 theelepel cajunkruiden en verwarm ze
in een pan met de kidneybonen, de maïs, de appel en 1
eetlepel boter op heel laag vuur 10 minuten zachtjes.
Breng het paneermeel op smaak met 1/2 theelepel cajunkruiden,
zout en peper.
Doe het vismengsel over in een ovenschaal en bestrooi met het
kruidenpaneermeel.
Verdeel er 1 eetlepel boter in vlokjes over en verwarm de
visschotel 5 minuten onder grill tot het paneermeel lichtbruin
is geroosterd.
Lekker met gekookte krieltjes of meergranenbrood.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes