Aantal personen: 2
400 gr Kabeljauw (diepvries)
2 eetlepels limoensap
2 fijngehakte teentjes knoflook
2 rode pepertjes in dunne reepjes
6 schoongemaakte gehalveerde sjalotjes
1 witte paprika (of 1/2 rode)
4 vleestomaten, ontdaan van zaad en zaadlijsten, in
blokjes
1 schoongemaakte prei in smalle reepjes
1 eetlepel gewone olijfolie
1 eetlepel extra Vierge olijfolie
2 takjes basilicum
1 eetlepel fijngesneden bieslook
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de kabeljauw in een schaal, sprenkel er het limoensap
over, verdeel er de groenten, de knoflook en de pepers over,
sprenkel er de gewone olijfolie over, leg er de basilicum op
en laat de vis in de oven 30-35 minuten garen.
Strooi er uit de oven de bieslook en de extra Vierge olijfolie
over.
Lekker met gekookte krieltjes en een salade met gedroogde
tomaten in olie (potje), met een dressing van extra Vierge
olijfolie en limoensap.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |