Aantal personen: on
Kabeljauwfilet (pondje)
deciliter witte wijn (droog, grotere hoeveelheid voor alcoholisten)
Groot pakje boursin, voor de diehards een klein pakje erbij
zout, peper, margarine.
Klontje margarine smelten in braadpan, niet laten bruinen, na smelten boursin onder roeren toevoegen, tot geheel is gesmolten. Witte wijn toevoegen, gladde marinade van maken op laag vuur. Vis (beetje peper en zout) toevoegen en saus overheen scheppen. In circa tien a vijftien minuten gaar laten pruttelen. Serveren met aardappelpuree en wortels of wat je lekker vindt (sla erbij is lekker frips). Bereidingstijd circa 20 minuten totaal. Fluitje van een cent, succes verzekerd Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |