Gegrilde grietfilet op radijs
Aantal personen: 4
Ingrediënten
500 g grietfilet
2 dl Olijfolie
2 takjes tijm
2 bosjes radijs
100 g boter
1 bos basilicum
4 dl gevogeltefonds
zalm eitjes
p&z
Bereiden
- De grietfilet ongeveer 20 minuten in de olijfolie, tijm, peper en zout marineren.
- De radijs wassen en in dunne plakjes snijden.
- Wat boter smelten in de pan, daar de fijn gesneden basilicum en enkele plakjes radijs in doen en het geheel 5 minuten laten smoren.
- De rest van de radijs samen met de resterende boter en de gevogeltefond in de keukenmachine tot een fijne coulis draaien.
- De grietfilet om en om grillen.
- Radijscoulis en radijsschijfjes op het bord leggen en daarop de grietfilet met wat zalm eitjes en een blaadje basilicum decoreren.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Mosselen uit de wok
Zalm in een potje
Zoetzurevis
Mosselen
Venkel-visschotel