Aantal personen: 4
1 sjalot
1 teentje knoflook
1 eetlepel (olijf)olie
2 eetlepels groene pesto
1 blikje tomatenpuree (68 gr)
1 dl kruidenbouillon (van tablet)
4 lekkerbekjes (diepvries)
2 eetlepels crème fraîche
3 eetlepels Yogonaise
2 eetlepels sinaasappelsap
tabasco
peper, zout
600 gr aardappelsalade (kant-en-klaar)
100 gr dill chips (pot, 340 gr)
6 eetlepels zilveruitjes
Pel en snipper de sjalot en de knoflook en fruit ze 5 minuten
in de hete olie.
Voeg de pesto, de tomatenpuree en de bouillon toe en laat de
saus 5 minuten zachtjes koken.
Verwarm de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de
verpakking.
Klop een sausje van de crème fraîche, de
yogonaise, het sinaasappelsap, een paar druppels tabasco en
peper en zout naar smaak.
Serveer de lekkerbekjes met de sausjes, de aardappelsalade, de
dill chips en de zilveruitjes.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |