Aantal personen: 4
1 ui
4 rood en/of groene paprika's
4 tomaten
enkele teentjes knoflook
olijfolie
2 kg mosselen
500 gr chorizo in stukjes
tijm, oregano
peper
1 groot glas droge witte wijn
Snijd de ui, de knoflook en de paprika in reepjes.
Pel de tomaten en snijd ze in blokjes.
Bak de groenten in de olijfolie, doe er de stukjes chorizo of
spekreepjes bij en kruid naar smaak met peper, tijm en
oregano.
Laat het geheel met de witte wijn (of eventueel met wat water
of bouillon) even stoven.
Voeg er dan de goed gewassen mosselen bij en laat die op hoog
vuur opengaan.
Strooi er flink wat peterselie over.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |