Dep de vis met keukenpapier droog en wrijf ze met zout, peper
en citroensap in.
Ontpit de vleestomaten en snijd ze in stukjes.
Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de vis 2 minuten;
keer ze halverwege.
Schep de vis uit de pan.
Fruit de ui en de knoflook 5 minuten in het achtergebleven
vet.
Voeg de stukjes tomaat toe en bak ze mee.
Roer er de tijmtakjes, peterselie, selderij en flink peper bij
en laat nog paar minuten pruttelen.
Roer de bouillon en de venkel door de saus en laat nog 7
minuten koken.
Leg de vis op de tomatensaus en laat de vis met het deksel op
de pan op laag vuur in 7 minuten gaar worden.
Serveer er aardappelpuree bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |