Aantal personen: 4
ca. 300 gr verse zalmfilet, grijze velkant verwijderd
2 tl limoensap
2 -3 el olijfolie
zout en peper
2 -3 el heel fijngesneden koriander
1 rode peper, zonder zaadjes, heel fijngesneden
1 tl geraspte limoenschil
kleine rucolablaadjes
4 el Japanse sojasaus
mespuntje wasabi
Snijd de zalm in flinterdunne plakken. Meng voor de dressing limoensap, olie, zout, peper, koriander, rode peper en limoenschil. Meng de dressing voorzichtig met de zalm en laat de smaken 30 minuten intrekken Leg de zalm met de rucola op borden. Meng sojasaus en wasabi en druppel dit over de carpaccio. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |