Aantal personen: 2
frituurolie
30 gr bloem
30 gr maïzena
3 theelepels cajunkruiden
1/2 theelepel cayennepeper
250 gr scholfilets in reepjes
2 eetlepels fijngehakte peterselie
1/2 limoen in partjes
Verhit de frituurolie tot 190°C.
Meng de maïzena, de bloem, 2 theelepels cajunkruiden en
de cayennepeper.
Bestrooi de visreepjes met 1 theelepel cajunkruiden en
besprenkel ze met citroensap.
Wentel de reepjes door het bloemmengsel en schud het teveel
eraf.
Frituur de reepjes vis in de hete olie in 2 minuten
goudbruin.
Bestrooi ze met peterselie en serveer ze met de partjes
limoen, pommes dauphinois (diepvries) en een salade van
veldsla en croûtons.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |