Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Asperges met langoest en wilde rijst

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 pakje wilde rijst
500 gr asperges
1 gekookte langoest
eventueel kreeftensaus

Bereiden

Kook de wilde rijst volgens de aanwijzing op de
verpakking.
Kook de schoongemaakte asperges gaar.
Snijd de langoest in de lengte door en neem het vlees uit de
staart.
Snijd het langoestvlees in stukken.
Vul de langoeststaart met de rijst en stukken asperge.
Schik hier het langoestvlees op en serveer met de rest van de
asperges en
eventueel een kreeftensaus.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Dinerschotel van snoekbaarsfilets
Herfstkost van Noorse witte heilbot
Garnalen in kerriesaus
Bisque van kreeft
Kabeljauw met broccoli, prei, kerrie en druiven

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes