Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes, zet ze even in wat water zodat ze weer lekker zacht worden.
Kook de aardappelen met wat zout gaar.
Stamp ze fijn met een aardappelstamper, roer de melk erdoorheen.
Snij klontjes van de boter en voeg de boter toe bij de aardappelen, roer alles goed door zodat de boter goed wordt opgenomen.
Snij de snijbonen fijn of grof, naar gelang je eigen smaak.
Kook de snijbonen met wat zout in 10 minuten gaar.
Giet het water van de tomaatjes weg, roer de snijbonen en de gewelde zontomaatjes door de aardappelpuree.
Serveertip: Lekker met runder-, slavink, verse worst of gehaktbal
marloes (05-01-2009 18:29):
Erg lekker! Maar dan zonder vlees anders is het niet vegetarisch hè ;)
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |