Slastamppot met pittig gerookte kaas

Slastamppot met pittig gerookte kaas

Slastamppot met pittig gerookte kaas

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1¼ kg kruimige aardappels
2 sjalotjes
boter of margarine
1 Westzaner rookkaasje
1 peer citroensap
150 gr (zakje) waterkers
1 dl melk
nootmuskaat
1 zakje worteljulienne

Bereiden

Kook de aardappels gaar. Snipper de sjalotjes en fruit ze in 2 el boter. Snijd het rookkaasje in halve plakjes. Snijd de peer in blokjes en leg deze even in water met citroensap. Snijd de sla eventueel wat kleiner, zoek de waterkers uit uit en snijd het in repen. Verwarm de melk. Giet de aardappels af, stamp ze met de melk erbij tot puree, en breng op smak met zout, peper en wat nootmuskaat. Voeg sjalotjes, kaas, peerstukjes, sla, waterkers en worteljulienne toe. Warm het nog even door. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus