Aantal personen: 4
3oo gr mie
4 bosuitjes
400 gr wortelen
200 gr sugarsnaps
4 ananasschijven (blik)
2 bakjes oosters gemarineerde Quorn
2 teentjes knoflook
1 el bakgember
1 of 2 el oestersaus
2 el sojasaus
1 el wijnazijn
maïzena
selderijgroen
Kook 300 gr mie beetgaar en spoel koud. Snijd 4 bosuitjes in ringetjes en 400gr wortel in reepjes. Kook de wortel en 200 gr sugarsnaps 4 minuten. Snijd 4 ananasschijven (blik) klein. Roerbak 2 bakjes oosters gemarineerde quorn met 2 uitgeperste tenen knoflook, 1 el bakgember en de groenten (± 5 min). Bind het vocht met 1 of 2 el oestersaus, 2 el sojasaus en 1 el wijnazijn aangemaakte maïzena. Schep de mie, ananas en bosui erdoor en warm goed door. Garneer met selderijgroen. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |