Aantal personen: 4
4 vegetarische burgers
4 sesambolletjes
pindakaas
melk
ketjap
sambal
geraspte kokos
1 dikke banaan
1 grote ui
olie
knoflook
paar Chinese koolbladeren
100 gr taugé
Bak de burgers volgens de aanwijzingen in een vlakke koekenpan of grillpan. Snijd 4 sesambolletjes open en leg de kapjes na 8 minuten bij de burgers. Roer 6 eetl pindakaas wat dunner met ½ dl melk en breng de pindakaas op smaak met 1 tl ketjap, mespunt sambal en 2 el geraspte kokos. Snijd de banaan doormidden en snijd de stukken over de lengte in 4 (½ cm dikke ) plakken. Snijd de ui in partjes. Bak deze in wat olie goudbruin en knijp er 1 teen knoflook boven uit. Beleg de bolletjes van onder naar boven met een blad Chinese kool, vegi-burger, 2 gebakken banaanplakken, wat partjes ui, plukje verse taugé en een schepje van de koude pindasaus. Leg het knapperige broodkapje bovenop. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |