Kook de pasta in ruim water met een scheutje olijfolie volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en spoel hem na met koud water.
Snijd de komkommer in kleine dobbelsteentjes. Kook de doperwten 6-8 minuten, giet ze af en spoel ze na met koud water.
Kook de gewassen groene asperges 8 minuten in water met zout en giet ze af. Snijd ze in stukjes van 2 cm.
Halveer de avocado‘s verwijder de pitten en verdeel het vruchtvlees in blokjes. Pers de helft van de citroen en sprenkel het sap over de avocadoblokjes.
Meng een dressing van olijfolie, balsamicoazijn, peper, zout, bieslook en honing. Schep komkommer, doperwten, asperges, avocado‘s en dressing door de pasta.
Snijd de gorgonzola in blokjes of verkruimel deze. Verdeel deze over het gerecht en garneer met partjes citroen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |