De snelkookrijst gaar koken volgens de verpakking en de rozijnen en hazelnoten erdoor scheppen. De saus met kokend water bereiden zoals staat aangegeven. De kebabs in de olie op niet te hoge pit aan elke kant ± 3 min bakken en laten uitlekken op keukenpapier. De taugé door de saus scheppen.
Lekker met kroepoek en een komkommer salade van 1 komkommer in blokjes en een sausje van 3 eetl azijn, 2 eetl suiker, ½ eetl geelwortelpoeder (koenjit), 1 gesnipperd uitje en eventueel 2 eetl zonnebloemolie.
jorden (22-12-2008 19:54):
Waar kan ik vegetarische kebab halen heb hier in de buurt al alles uspermarkten gehad.
Heb je een suggestie?
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |