Exotische rijst met vegetarische kebabs en ketjap-satesaus

Exotische rijst met vegetarische kebabs en ketjap-satesaus

Exotische rijst met vegetarische kebabs en ketjap-satesaus

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 pak snelkookrijst
3 eetl rozijnen
3 eetl grof gehakte hazelnoten
1 zkje mix voor ketjap-satésaus
8 vegetarische kebabs (uit de koelvitrine)
3 eetl zonnebloemolie
4 eetl taugé (potje)

Bereiden

De snelkookrijst gaar koken volgens de verpakking en de rozijnen en hazelnoten erdoor scheppen. De saus met kokend water bereiden zoals staat aangegeven. De kebabs in de olie op niet te hoge pit aan elke kant ± 3 min bakken en laten uitlekken op keukenpapier. De taugé door de saus scheppen.
Lekker met kroepoek en een komkommer salade van 1 komkommer in blokjes en een sausje van 3 eetl azijn, 2 eetl suiker, ½ eetl geelwortelpoeder (koenjit), 1 gesnipperd uitje en eventueel 2 eetl zonnebloemolie. Bron/inzender:

Reacties

jorden (22-12-2008 19:54):
Waar kan ik vegetarische kebab halen heb hier in de buurt al alles uspermarkten gehad. Heb je een suggestie?

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus