Champignons Napoleon

Champignons Napoleon

Champignons Napoleon

Aantal personen:

Bereidingstijd:

Ingrediënten

6 grote champignons per pers.
25 gr smeerpastei per champignons
25 gr boter per champignons
4,4 dl melk
3 eetl. roux
2 eetl. currypoeder
2 koppen rijst
4 koppen water

Bereiden

De smeerpastei mengen met de boter, vervolgens de champignons wassen en ontdoen van de voet.
De champignons opvullen met de bekomen mengeling en in een vuurvaste schotel schikken.
Ondertussen rijst opzetten "de twee koppen rijst met de vier koppen water".

De saus klaarmaken met: melk al roerend aan de kook brengen met de kurrypoeder, de roux en het vocht van de champignon.

Een sokkel van rijst, daarop de champignons overgoten van de kurrysaus op smaak gebracht met zout, peper, paprikapoeder en nootmuskaat afgarneren met een takje peterselie en een half schijfje tomaat. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus