Aantal personen:
6 grote champignons per pers.
25 gr smeerpastei per champignons
25 gr boter per champignons
4,4 dl melk
3 eetl. roux
2 eetl. currypoeder
2 koppen rijst
4 koppen water
De smeerpastei mengen met de boter, vervolgens de champignons wassen en ontdoen van de voet.
De champignons opvullen met de bekomen mengeling en in een vuurvaste schotel schikken.
Ondertussen rijst opzetten "de twee koppen rijst met de vier koppen water".
De saus klaarmaken met: melk al roerend aan de kook brengen met de kurrypoeder, de roux en het vocht van de champignon.
Een sokkel van rijst, daarop de champignons overgoten van de kurrysaus op smaak gebracht met zout, peper, paprikapoeder en nootmuskaat afgarneren met een takje peterselie en een half schijfje tomaat.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |