Schil de asperges en snijd 2 cm van de onderkant af.
Verdeel de asperges in 2-3 stukken en kook ze in ruim kokend water met wat zout in 12 minuten beetgaar.
Giet ze af en spoel er koud water over.
Maak de sugarsnaps schoon en kook ze in 5 min. Giet ze af en spoel er koud water over.
Snijd de kaas in smalle reepjes. Rooster de amandelen goudbruin in een droge hete koekenpan.
Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep deze door de asperges,sugarsnaps en kaas.
Serveer de salade op de rucola en strooi de geroosterde amandelen erover.
Tip: Deze salade kan worden uitgebreid tot een maaltijdsalade door er gekookte,in partjes gesneden eieren en 400 gr gekookte pasta aan toe te voegen.
Vervang sugarsnaps door peultjes.
Bereidingstijd: 25 minuten.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |