Kook 200 gr geschilde aardappelen samen met 300 gr in stukken gesneden knolselderij in ongeveer 20 minuten gaar in water met zout. Stamp de groente fijn, roer er 1 el créme fraîche door en ½-1½ dl halfvollemelk tot er een romige puree ontstaat.
Breng op smaak met zout en peper. Meng 2 el bloem met 1 tl kerriepoeder en wat zout en peper. Snijd 200 gr varkenshaas in plakjes van 2 cm. Haal de plakjes vlees door de gekruide bloem en klop de overtollige bloem eraf. Bak het vlees aan elke kant circa 2 minuten in 25 gr boter, tot ze aan de buitenkant lichtbruin zijn en van binnen nog een beetje roze. Presenteer het vlees met de puree en strooi er 2 el fijngesneden peterselie over.
Serveer er tenslotte 400 gr gekookte broccoli bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |