Varkenshaasje met druiven

Varkenshaasje met druiven

Varkenshaasje met druiven

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 kleine of 2 grote varkenshaasjes
zout en peper
35 gr boter of margarine
2 dl lams -of kalfsfond (pot à 4 dl)
200 gr witte druiven (eventueel ontpit)
3 -4 el fijngesneden peterselie

Bereiden

Bestrooi het vlees met zout en peper en bak het rondom bruin in 20 gr boter. Voeg 3 -4 el fond toe en braad het vlees nog 10-15 minuten tot het net gaar is. Neem de varkenshaasjes uit de pan en houd ze warm. Schenk de rest van de fond in de pan en roer de aanbaksels in de pan los. Laat het mengsel iets inkoken tot een saus en breng op smaak met zout en peper. Roer de peterselie erdoor. Bak intussen de druiven enkele minuten in 15 gr boter op zacht vuur, laat ze niet bruin worden.
Serveer het vlees met de druiven en wat saus. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus