Aantal personen: 4
35 minuten
4 varkenshaasje a 100 gr
2 dl rode wijn
80 gr boter
ong. 40 jeneverbessen
12 theel. citroensap
2 eetl. olijfolie
witte peper
zout
aromat ( maggi)
Besprenkel het vlees met citroensap
Maak een mengsel van jeneverbessen zout en peper en strooi dit over het vlees.
Verhit boter en olie in een koekenpan en bak hierin de varkenshaasjes in 12-18 minuten.
Voeg halverwege de knoflook toe.
Neem de varkenshaasjes uit de pan en leg ze op een voorverwarmde schaal.
Roer de rode wijn door de braadboter en laat deze, al roerende, doorwarmen.
Breng de jus op smaak met zout, peper, aromat en eventueel wat water.
Serveer de jus apart in een voorverwarmde kom.
Bron/inzender: marionsrecepten.nl
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |