Uit de herfstkeuken

Uit de herfstkeuken

Uit de herfstkeuken

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 geroosterde paprika‘s
(pot Bonduelle)
4 middelgrote (tros) tomaten
1 flinke ui
laurierblaadjes
kruidnagels
verse tijm
verse majoraan
bloem
4 schouderkarbonades
1/4 l droge witte wijn
zout en peper
suiker
1 citroen
olijfolie

Bereiden

Maak een Romeinse braadschotel nat of gebruik een hoge ovenschaal met deksel. Snijd de paprika‘s in mooie stukken, de tomaten in kwarten, de ui in partjes en schik dit met 4 laurierblaadjes, 8 kruidnagels, het blad van 2 takjes tijm en 2 takjes majoraan in de braadschotel. Wentel de karbonades door de bloem en leg ze ertussen. Schenk de wijn erbij. Strooi er zout, peper en 1theelepel suiker over, sprenkel er wat citroensap en wat olijfolie over, sluit de braadschotel en laat het bij 220 graden in 1 uur gaar worden. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus