Aantal personen: 4
400 gram varkeshaas
1/4 liter slagroom
100 gram ui
2 teentjes knoflook
tomatenketchup
peper en zout
1. Snij de varkenshaas in kleine stukjes.
Peper en zout het vlees en bak het snel aan in boter of olie.
2. Zet de gesnipperde ui aan in boter, voeg knoflook en tomatenketchup toe en ontzuur de ketchup.
3. Voeg de room al roerende toe, zodat een egale saus wordt verkregen. Laat de saus indikken. Eventueel indikken met een lopend meeltje (bloem met water vermengd).
4. Voeg kort voor het serveren de stukjes varkenshaas toe.
5. Serveren met stokbrood.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |