Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Forel-cremesoep

Aantal personen: 4

Ingrediënten

8 dl visbouillon
2 el Noilly Prat
4 gerookte forelfilets
1/4 l slagroom
2 eierdooiers
2 el geroosterde, geschaafde amandelen
4 toefjes waterkers

Bereiden

Visbouillon en vermout tot 2/3 laten inkoken. 2 forelfilets in schuine repen snijden. Rest vaan de forelfilets met beetje visbouillon pureren. In pan forelpuree en slagroom (enkele lepels achterhouden) door elkaar roeren, 3 min. verwarmen.
Eierdooiers met rest van slagroom loskloppen. 2 eetl. bouillon erdoor roeren. Al roerend eimengsel aan puree toevoegen. 2 min. zachtjes verwarmen (niet laten koken!).
Over 4 diepe borden soep verdelen. Garneren met repen forelfilet, amandelen en blaadjes waterkers.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Duitse aardappelsoep
Romige mosselsoep
Mexicaanse bonen-maissoep
Geglaceerde visvelouta met fijne kruiden
Grotchampignonsoep (5 kopjes)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes