Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Chinese waterkerssoep

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

1 pot bouillon kip
2 eetl. medium sherry
1 eetl. sojasaus
1 eetl. gembernat
4 eetl. gekookte rijst
75 gr waterkers

Bereiden

Bouillon aan de kook brengen met 2 potten water.

Sherry, sojasaus gembernat en rijst toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes verwarmen.

Intussen waterkers klein knippen.
Waterkers door bouillon scheppen en ca 1 minuut verwarmen.

Soep over diepe borden verdelen.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Romig met een rood dakje
Garnalensoep met crème fraîche en Sumatra tabak
Duitse aardappelsoep
Groetenconsomma
Kippensoep met prei en omeletreepjes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes