Kruidnootjes 2

Kruidnootjes 2

Kruidnootjes 2

Aantal personen:

Bereidingstijd:

Ingrediënten

40 gr zachte boter
50 gr bruine basterdsuiker
1 1/2 theelepel koekkruiden
zout
100 gr zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels melk

Bereiden

Doe de boter, de basterdsuiker, de koekkruiden en een snufje zout in
een
kom en roer het met een vork tot een egale zachte massa.
Voeg al roerend de helft van het zelfrijzend bakmeel en 1 eetlepel
melk
toe en vermeng alles Goed.
Voeg de rest van het zelfrijzend bakmeel en eventueel 1 eetlepel melk
toe
en kneed het met een koele hand tot een soepel deeg.
Verwarm de oven voor op 175°C en vet een bakblik in.
Vorm van het deeg ± 100 balletjes van 1 cm doorsnee, druk ze iets
plat en
leg ze op het bakblik.
Bak de kruidnoten in het midden van de oven in een kwartier bruin en
gaar
en laat ze uit de oven op het bakblik afkoelen.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Wellicht zijn deze recepten ook wat voor jou:

Taai Taai
Borstplaat 2
Borstplaat
Suikerbeestjes
Amandelspijs 1
KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus