Doe de boter, de basterdsuiker, de koekkruiden en een snufje zout in
een
kom en roer het met een vork tot een egale zachte massa.
Voeg al roerend de helft van het zelfrijzend bakmeel en 1 eetlepel
melk
toe en vermeng alles Goed.
Voeg de rest van het zelfrijzend bakmeel en eventueel 1 eetlepel melk
toe
en kneed het met een koele hand tot een soepel deeg.
Verwarm de oven voor op 175°C en vet een bakblik in.
Vorm van het deeg ± 100 balletjes van 1 cm doorsnee, druk ze iets
plat en
leg ze op het bakblik.
Bak de kruidnoten in het midden van de oven in een kwartier bruin en
gaar
en laat ze uit de oven op het bakblik afkoelen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |