Aantal personen: 4
50 minuten
1 ui
1 knoflookteentje
2 eetl. olijfolie
1 volle theel. paprikapoeder
1 pak gezeefde tomaten á 500 gr
zout peper
500 gr kabeljauw filet
50 gr geraspte belegen kaas
12 groene olijven met piment
4 ansjovisfilets
Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui en knoflooksnippers in ca. 2 minuten. Roer de paprikapoeder, de gezeefde tomaten en 1 dl water erdoor. Laat de saus zachtjes aan de kook komen. Breng de saus op smaak met zout en peper en doe de helft in een ovenschaal.
Bestrooi de vis met zout en peper, leg hem op de saus en verdeel de rest van de saus erover. Bestrooi het geheel met kaas.
Verwarm de oven voor op 180 Gr.C.
Laat de vis in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar worden.
Garneer met olijven en ansjovisfilets. Lekker met gekookte rijst en een bleekselderijsalade
Bron/inzender: marionsrecepten.nl
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |