Aantal personen: 4
400 gr hamlappen in dobbelsteentjes
4 el olie
1½ el cajunkruiden
3 gesnipperde uien
1 rode paprika
1 gele paprika
1 groene paprika in stukjes
1 bakje champignons in plakjes
1 dl rode wijn
½ dl salsa
peper en zout
750 gr voorgekookte krieltjes gehalveerd
Bak in een braadpan het vlees in 2 el olie rondom bruin. Voeg 1 el cajunkruiden en de uien toe en bak ca 5 minuten mee. Bak de paprika‘s en de champignons ca 3 minuten mee. Voeg de wijn en de salsa toe en laat alles 5 minuten zachtjes koken. Breng het gerecht op smaak met peper en zout. Schep het mengsel in een ingevette ovenschaal en leg de krieltjes erop. Strooi de rest van de cajunkruiden erover. Druppel de rest van de olie erover.
Zet de schotel 30 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven of 12-15 min in een op 225 graden voorverwarmde combinatie magnetron (350 watt)
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |