Aantal personen: 4
1 grote rode paprika, in blokjes
1 grote gele paprika, in blokjes
aardappelpuree zie recept : romige aardappelpuree
zouten peper
1-1½ dl olijfolie
½- 1 el geraspte gemberwortel
6 el fijngesneden kruiden (koriander, platte peterselie, bieslook)
½-1 el geraspte citroenschil
2-3 el kleine kappertjes, uitgelekt
Roer alle paprikablokjes door de hete aardappelpuree en breng het geheel op smaak met zout en peper. Verwarm de olijfolie met de gember op zachtvuur, maar laat het niet te heet worden. Roer de kruiden, citroenraspsel en de kappertjes door de olijfolie.
Serveer de stamppot met de warmesaus.
Zie recept : romige aardappelpuree.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |