Wel de nasikruiden volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt de boter in een pan met dikke bodem en fruit hierin de uien 3 minuten. Bak de zuurkool even mee. Bak de nasikruiden ook 3 minuten mee. Schep de hamblokjes erdoor. Schep de helft van het zuurkool mengsel over een ingevette ovenschaal. Verdeel de plakjes banaan erover. Schep de rest van het zuurkoolmengsel erop. Leg de aardappelplakjes er dakpansgewijs op. Bestrooi met de seroendeng en verdeel er toefjes crème fraîche over. Zet de schotel 30 minuten in een 200 graden voorverwarmde oven of 12-15 minuten in een op 225 graden (350 watt) voorverwarmde combinatiemagnetron.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |