Aantal personen: 4
1 diepvriespak pizzadeeg (Koopmans)
boter of margarine
1 diepvrieszak worteltjes in bieslookroomsaus (Hak)
1 diepvriespak jonge tuinbonen (350 gr Iglo)
1 diepvriespak prei in roomsaus (350 gr)
1 zak Vlaamse frieten (Aviko)
1 doosje Italiaanse keukenbkruiden (Darégal) (AH)
1 ei melk zeezoutvlokken (Jozo)
Laat het deeg ontdooien. Vet een hoge ovenschaal dik in met boter. Warm de oven voor op 200 graden. Meng de groenten, frieten en 3 el kruiden en schep het in de schaal. Vet de rand van de schaal in. Rol het deeg als een deksel over de schaal en druk het op de rand goed aan. Knip er 3 openingen in. Klop het ei los met 1 el melk en kwast de bovenkant van het deeg hiermee in. Strooi er wat zout over. Schuif de schaal midden in de oven en bak het gerecht gaar en warm- en het deeg goudbruin- in 25 minuten. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |