Aantal personen: 8
30 minuten + 1 uur koelen
250 gr rundergehakt*
250 gr varkensgehakt
250 gr kalfsgehakt
½ ui, geraspt
1 teen knoflook, geperst
2 eetl. dille, fijngesneden
1 eetl peterselie, fijngesneden
1½ theel. gemalen koriander ( ketoembar)
½ theel gemalen komijn ( djinten)
1 theel. paprikapoeder
1 theel. zout
½ theel. vers gemalen peper
1 theel. bakpoeder
3 eetl runderbouillon
25 gr vers broodkruim
1 ei, losgeklopt
* Ik heb alleen rundergehakt gebruikt.
Doe alle ingrediënten in een grote kom en meng ze goed door met uw handen.
Maak uw handen nat met koud water en verdeel het vlees in 16 porties.
Rol elk portie tot een worstje van ongeveer 12 cm.
Leg de worstjes op een bord en zet deze afgedekt 1 uur in de koelkast.
Verwarm de grill ( of antiaanbakpan zonder toevoeging)
Grill of bak de worstjes in 6-8 minuten, draai ze regelmatig.
Bron/inzender: marionsrecepten.nl
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |