Tournedos met mango en avocado

Tournedos met mango en avocado

Tournedos met mango en avocado

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

20 minuten

Ingrediënten

5 eetl. sojasaus
1½ eetl. gembersiroop
1 eetl. sherry
3 theel. aardappelzetmeel
peper & zout
4 tournedos á 75-100 gr
1 mango, in blokjes
1 avocado, in blokjes
2 lente-uitjes, in ringetjes
4 bolletjes gember, fijngesneden
olie of boter om in te bakken

Bereiden

Maak van de sojasaus, gembersiroop, sherry aardappelzetmeel en zout & peper een marinade.
Laat de biefstukjes minimaal 1 uur hierin marineren.

Snij de mango, avocado, lente-uitjes en de gemberbolletjes ondertussen zoals is aangegeven in de ingrediëntenlijst.

Haal het vlees uit de marinade en dep deze droog.

Bak het vlees op hoog vuur in 3-4 minuten gaar.
Haal het vlees uit de pan en houd deze warm onder aluminiumfolie.
Bak in dezelfde pan omscheppend de groenten.
Voeg op het laatst de marinade toe en verwarm deze even mee. Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus