Roerbakgerecht met biefstuk, venkel en tomaat

Roerbakgerecht met biefstuk, venkel en tomaat

Roerbakgerecht met biefstuk, venkel en tomaat

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 el olijfolie
350 gr biefstuk, in reepjes
2 sjalotjes,fijngesneden
2 venkelknollen, in dunne reepjes
1-2 tl fijngesneden oregano
250 gr kerstomaatjes, gehalveerd
zout,peper
2 el geschaafde amandelen

Bereiden

Verhit de olie en bak hierin de biefstuk in circa 2 minuten rondom bruin op hoog vuur. Schep het vlees uit de pan en bak de sjalot en venkel met de fijngesneden oregano 5-10 minuten in het achtergebleven braadvet.
Voeg de tomaten toe en bak deze circa 4 minuten mee. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en bestrooi het met de amandelen. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus