Aantal personen: 4
2 el olijfolie
350 gr biefstuk, in reepjes
2 sjalotjes,fijngesneden
2 venkelknollen, in dunne reepjes
1-2 tl fijngesneden oregano
250 gr kerstomaatjes, gehalveerd
zout,peper
2 el geschaafde amandelen
Verhit de olie en bak hierin de biefstuk in circa 2 minuten rondom bruin op hoog vuur. Schep het vlees uit de pan en bak de sjalot en venkel met de fijngesneden oregano 5-10 minuten in het achtergebleven braadvet.
Voeg de tomaten toe en bak deze circa 4 minuten mee. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en bestrooi het met de amandelen.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |