Roerbak van rundvlees en paksoi

Roerbak van rundvlees en paksoi

Roerbak van rundvlees en paksoi

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

150 gr bieflapjes
1 zakje zwarte peper roerbaksaus
150 gr shiitake paddestoelen
600 gr paksoi
olie
stukje verse gemberwortel
1 dunne prei
knoflook
1 pak (2 porties van 150 gr) dunne eiermie
Merk : Amoy uit de Wok Expres-serie.

Bereiden

Snijd het vlees dwars op de vezel in smalle reepjes of koop het in reepjes gesneden. Meng het in een kommetje met 2 el roerbaksaus. Snijd de stelen uit de paddestoelhoedjes en snijd de hoedjes in repen. Snijd de paksoi (blad en stelen) in ½ cm dikke repen. Schil een stukje gember van 1 cm en snijd het in dunne plakjes en die in reepjes. Snijd de prei in stukken van 3 cm en die in repen. Warm de wok droog voor, schenk er 2-3 olie in en laat die ronddraaien. Roerbak hierin de vlees en paddestoelreepjes met het wit van de prei 1 min. Schep de gember erin en roerbak 10 sec. Schep de paksoi erbij en roerbak 2 min. Schep de eiermie er bij en roerbak 2 min. Schenk de saus erbij, voeg het groen van de prei toe en warm het gerecht al omscheppend op hoog vuur snel op. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus