Hachee van gehakt

Hachee van gehakt

Hachee van gehakt

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

3 in dunne ringen gesneden uien
50 gr boter
600 gr rundergehakt
1 el witte wijnazijn
2 ontvelde en in stukjes gesneden grote tomaten
zout
peper
3 el fijngesneden peterselie

Bereiden

Bak 3 in dunne ringen gesneden grote uien circa 20 minuten in 50 gr boter.
Voeg 600 gr rundergehakt toe en bak dit in 5-10 minuten rul en lichtbruin.
Voeg 1 el witte wijnazijn, 2 ontvelde en in stukjes gesneden grote tomaten, zout en peper toe.
Laat het gerecht nog circa 15 minuten zachtjes sudderen. Strooi er voor serveren 3 el fijngesneden peterselie over. Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus