Snijd het vlees in blokjes van 2 cm. Pel en snipper de uien. Verhit de boter in een braadpan. Wacht tot het schuim iets weggetrokken is en bak de vleesblokjes rondom bruin. Voeg peper en zout toe. Zet de warmtebron iets lager en bak de gesnipperde uien mee tot ze glazig zien. Strooi de bloem erover en laat deze iets kleuren. Giet de bouillon bij het vlees. (Zorg dat het vlees net onder staat). Voeg azijn, laurierblad, kruidnagel en ontbijtkoek, in stukjes gesneden, toe. Leg het deksel op de pan en stoof het vlees zachtjes in 2-3 uur gaar. Roer af en toe. Schil de appels, verdeel ze in plakjes en stoof ze de laatste 10 minuten mee. Lekker met aardappelpuree en rode kool.
Marianne H. (21-11-2012 16:47):
Eindelijk een recept dat het recept van mijn moeder evenaart.
sjakie (08-03-2013 22:41):
blus alles eens af met 2 flesjes bruinbier in plaats van water,smaak wordt nog beter.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |