Biefstuk met pepersaus

Biefstuk met pepersaus

Biefstuk met pepersaus

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

30 minuten

Ingrediënten

4 biefstuk à 150 gr.
zout & peper
50 gr boter
½ blikje groene peperkorrels
1 theel. bloem
1½ dl koffieroom

Bereiden

Verhit de boter en bak de biefstuk ongeveer 3 minuten per kant.
Haal ze uit de pan en houd ze warm.

Voeg de peperkorrels aan de braadboter toe en laat alles op een laag vuurtje 2 minuten fruiten.
Roer de bloem door het braadboter-pepermengsel en schenk er onder voortdurend roeren de koffieroom bij. Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus