Garnalen in 1 eetlepel boter en 1 eetlepel olijfolie verwarmen.
Wat witte wijn toevoegen. Van het vuur nemen en apart zetten.
De ui in de rest van de boter en olijfolie fruiten tot ze goudgeel zijn.
De risottorijst toevoegen en omroeren totdat alle rijstkorrels glanzen.
Afblussen met witte wijn.
Beetje bij beetje de visbouillon toevoegen en zachtjes laten koken.
Nu en dan omroeren en visbouillon toevoegen als er bijna geen vocht meer in de pan is.
Na 14 minuten van de kooktijd de garnalen erbij doen en nog 3-4 minuten laten koken.
Van het vuur nemen.
De pesto en de crème fraîche erdoor roeren.
Direct serveren in voorverwarmde borden
Opmerking: De garnalen heel laten heeft de volgende keer onze voorkeur.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |